PUBLIKOHET LISTA E USHTRIVE MË TË FUQISHME TË BOTËS, JA KU RENDITET SHQIPËRIA E KOSOVA

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Organizata Global Firepower ka publikuar listën e ushtrive më të fuqishme në botë.
Listën e kryesojnë Shtetet e bashkuara të Amerikës që janë në vendin e parë, të ndjekura nga Rusia, Kina, India dhe Japonia. //EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Për sa i përket vendeve evropiane e para është radhitur Franca, në nivel botëror e 7, para Britanisë së Madhe që është e renditur në vendin e tetë.Në vendin e 11 është renditur Turqia, Italia në vendin e 12, si dhe Gjermania në vendin e 15.

Në rajonin e Ballkanit Perëndimor e para është radhitur Serbia, në vendin e 63-të, pastaj Kroacia e Sllovenia, kurse Shqipëria është radhitur në vendin e 113-të. Pas Shqipërisë pason Mali i Zi, kurse Maqedonia e Veriut në vendin e 133-të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *