Prindërit E Saj E Çuan Për Një Jetë Më Të Mirë Në Gjermani, 22-Vjeçarja Qan Kur E Tregon: Tallen Me Mua Se Mbaj Shami Dhe.

Uncategorized

Ajo është 22 vjeçe, por pjesën më madhe të jetës e ka kaluar në Gjermani. Nigar A. mban shami sepse beson te Allahu edhe familja e saj.

Vajza e re vjen nga një familje që ka besim mysliman. E reja tregon se për këtë gjë paragj ykohet shumë herë në Gjermani.Me lot në sy ajo ka treguar për ”Bild” se nuk e kanë lejuar të futet në një palestër për t’u stërvitur. Vajza ka thënë:

Palestra ku doja të shkoja unë është shumë e madhe ka 3000 klientë, doja të bëja një seancë prove dhe më pas do të vendosja do filloja apo jo. Por ata patën një problem me mua dhe ajo ishte shamia ime. Ata nuk munden të më lë ndojnë mua sepse mbaj shami dhe përse besoj te Allahu. Qava shumë, nuk është hera e parë që më ndodh.”Përktheu dhe përshtati: Gazeta Korrekte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *