Policia Italiane Ndalon Për Kontroll Dy Autobusë Te Nisur Nga Shqipëria, Por Në Vend Të Pasagjerëve Gjejnë…

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Dy autobusë që ishin nisur nga Shqipëria, u ndaluan në portin e Barit në Itali, kjo pasi në vend të udhëtarëve, ato ishin ngarkuar vetëm me valixhe e çanta.

Mediat italiane shkruajnë se Policia doganore e Barit, në bashkëpunim me policinë kufitare, kanë kryer kontrolle të automjeteve e pasagjerëveqë udhëtojnë nga Shqipëria në Itali, por në vend të udhëtarëve, ata kanë gjetur çanta. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Në autobusin e parë nuk është gjetur asnjë pasagjerë e shumë bagazhe të pajustifikuar për transport.Në autobusin e dytë po udhëtonin 10 pasagjerë e një numër i lartë thasësh e pakosh jo në pronësi të udhëtarëve.

Autoritetet italiane kanë vendosur ndalimin andminstrativ për 3 muaj të qarkullimit të autobusëve si dhe një gjobë me vlerë 4130 euro për njërin prej tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *