Plas Skandali, Greqia Merr Vendimin Drastik Ndaj Shqiptarëve, Ja Çfarë Pritet Të Ndodhë Nga Dita E Nesërme

Uncategorized

Pas publikimit të lajmit ku u zbulua me fakte falsifikimi i tamponëve që nevojiten për të kaluar kufirin, ka ardhur edhe një reagim nga qeveria greke.
Kështu duke nisur nga dita e nesërme me datë 20 nëntor,do të mbyllet pika kufitare e Kapshticës,ndërsa hapur mbetet Kakavija, Evzoni dhe Promahona.
Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Për Shqipërinë, kalimi do të bëhet vetëm me test negativ të covid dhe vetëm nga Kakavija, pasi atje ka mundësi verifikimi në kohë reale. TCH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *