Pëllumb Pipero tregon a ka efekte anësore vaksinimi: Ja cilat kategori janë të përjashtuara

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Mjeku Pëllumb Pipero ka dhënë komentin e tij pasi ka bërë vaksinën anti-COVID. Ai ka deklaruar se efektet anësore të kësaj vaksine janë afatshkurtra, të tilla si skuqje, dhimbje por thekson se nuk zgjasin.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Avash avash e gjithë fasha e rriskut të gjithë qytetarët në nevojë të jenë pjesë e kjëtij procesi që sot filloi. Jam njoftuar dje për të bërë vaksinën nga shefja e shërbimit.

Përgjithësisht efektet anësore të kësaj vaksine janë të vogla afatshkurtra. Skemi ende dijeni për efekte afatgjata. Bëhet fjalë për dhimbje skuqje, të përzin për të vjellë. Persona që e kanë bërë deri tani skanë pasur asgjë.

Kategori të përjashtuar? Sjam specialist i fushës iu kërkoj ndjesë nëse sjua them dot, fëmijët deri në 4 vjeç janë të përjashtuar dhe fgratë shtatzëna”, tha Pipero.
Shty,pe rek.lam.en per ta shikuar videon e plo.te..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *