Pas Përfundimit Të Festave, Ky Vend I Ballkanit Rikthen Masat E Ashpra Të Bllokimit

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Një bllokim i rreptë në Greqi u shtri të shtunën, pas një relaksimi të masave gjatë periudhës festive të fundvitit. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, bllokimi një javor do të hyjë në fuqi të dielën dhe do të përfundojë më 11 Janar. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Gjatë kësaj kohe, “të gjitha aktivitetet dhe shërbimet që u lejuan gradualisht para Krishtlindjeve janë pezulluar”, tha zëdhënësi i qeverisë Stelios Petsas në një adresim televiziv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *