Pandemia E Covid-19 Solli Diçka Të Mirë, S’do E Besoni Dot Sa Foshnja Shqiptare Kanë Lindur Këto Kohë

Kuriozitet

Agjencia e Statistikave të Kosovë ka publikuar statistikat për vitin 2019 sa i përket shëndetësisë në sektorin publik dhe sektorin privat.
Në këtë raport është krahasuar numri i fëmijëve të lindur në spitalet publike të Kosovës.

Sipas kësaj tabele më së shumti lindje pati në vitin 2016, gjithsej 23 mijë e 261, derisa më së paku lindje pati vitin e kaluar, 21 mijë e 527.

Më poshtë mund ta shihni tabelën me këto shifra dhe spitalet në të cilat pati më shumë lindje gjatë 5 viteve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *