Pamje të Rën.da nga Lu.ftim.et mes Azberxhajnit dhe Armenisë, kudo shihen trupa të… (VIDEO)

Uncategorized

Lu.fti.met vazhdojnë përgjatë vijës së kontaktit midis for.ca.ve të ar.ma.tos.ura të Armenisë dhe Azerbajxhanit. Televizioni shtetëror i Armenisë ka lëshuar pamjet e ku shihen humbjet e ushtrisë së Azerbejxhanit si në mjete ushtarake dhe në njerëz.

Kujdes! Pamje të rënda:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *