PAMJE TË RË NDA! I go.disnin me sh.pulla dhe nuk i jepnin ushqim të moshuarëve me COVID

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Mediat italiane shkruajnë se pacientët u rra.hën me shu.plaka, shoqëruar me fy.erje, kë.rcënime dhe mal.lkime nga infermieret ‘mon.stra’, ndërsa të moshuarat qa.nin.

ITALI– Tre infermiere në Itali kanë rënë në pr.anga ditën e sotme pasi kanë ke.qtrajtuar pacientët e shtruar me COVID. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Infermieret e moshave 48, 58 dhe 64 vjeçe u arr.estuan këtë mëngjes nga ushtarët e Provincës Guardia di Finanza të Savona me ak.uzat e dh.unës ndaj pacientëve të së.murë.

Mediat italiane shkruajnë se pacientët u rr.ahën me shu.plaka, shoqëruar me f.erje, kë.rcënime dhe mal.lkime nga infermieret ‘mo.nstra’, ndërsa të moshuarat q.anin.

Gjatë orarit të punës, infermieret nuk kujdeseshin për të moshuarat me COVID, madje iu mohonin edhe ushqimin.

Pamjet janë filmuar nga kamera e sigurisë në dhomat e spitalit.

https://youmedia.fanpage.it/video/aa/YA6QReSwnV1BqCHS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *