Nuk ka Qetësi për Gjermaninë, Ja çfarë ka ndodhur Sot

Uncategorized

Instituti gjerman për sëmundje ngjitëse “Robert Koch” ka njoftua se gjatë 24 orëve të kaluara në Gjermani janë shënuar 21.695 raste të reja të koronavirusit.
Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Në këtë mënyrë, numri i përgjithshëm i rasteve të sëmundjes së re në ekonominë më të fuqishme evropiane shkoi në 1.028.089, shkruan The Guardian.

Përpos infektimeve, gjatë kësaj periudhe u regjistruan edhe 379 viktima të reja dhe numri i përgjithshëm i të vdekurve nga pandemia shkoi në 15.965.

Ndryshe, qeveria gjermane tashmë i ka larguar kontrollet kufitare me shtetet anëtare të Bashkimit Evropian dhe me disa vende të tjera.

Ndonëse është në mesin e shteteve evropiane me numrin më të lartë të personave të infektuar, Gjermania ka regjistruar shumë më pak viktima se Britania e Madhe, Franca, Italia e Spanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *