NUK BESONl NË ‘ZOT’? NJIHUNI ME FUQlNË E TIJ (VIDEO)

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Lumi Zin i cili gjindet në Izrael, ishte tharë plotësisht, por për një moment ai mbushet shpejtë me ujë, duke rrezikuar edhe të pranishmit që ishin aty.

Ky shtrat i lumit gjindet në shkretëtirën Negev të Izraelit dhe ishte tharë plotësisht.

Por falë reshjeve të mëdha që kanë rënë në bjeshkë, ky lum përsëri është mbushur me ujë.

Por kësaj radhe është mbushur shumë shpejtë, duke i vënë në rrezik edhe personat që ishin në shtratin e lumit.

Banorët lokal që ishin aty afër kishin ardhur të shihni këtë pamje ku do të vërshonte lumi me shpejtësi.

Dhe duke shpresuar që uji do të sillte më shumë jetë dhe gjallëri në këto anë. Për më shumë shikojeni videon. /lajmeflesh
//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh vid,eon,duke shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *