Njoftim i rëndësishëm sapo erdhi për liberalizimin e vizave Kosovë:

Uncategorized

Më 26 dhe 27 nëntor takohen delegacionet teknike Kosovë – Francë për liberalizimin e vizave.Më 26 dhe 27 nëntor 2020 do të mbahet takimi vírtual i delegacíoneve teknike nga Ministria e Punëve të Brendshme e Republikës së Kosovës dhe ajo e Republikës Franceze, lidhur me bashkëpunim bilateral në fushën e sigurisë dhe me fokus në çështje që lidhen me liberalizimin e vizave. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Lajmin e ka konfirmuar Kryeministri Avdullah Hoti, i cili theksoi se aranzhimi i këtij takimi është rezultat i dakordimit midis tij dhe Presidentit të Republikës së Francës z. Emmanuel Macron, në video konferencën e djeshme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *