Njihuni me 4 gratë e Edi Ramës

Uncategorized

Jeta politike e Edi Ramës tashmë është e njohur për të gjithë shqiptaret, ndërsa jeta private ka qenë gjithmonë ne hije.
Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, sot është i martuar me Linda Ramën, me të cilën kanë edhe një djalë, Zahun.

Por, sa femra kanë hyrë në jetën e kryeministrit Rama?!

E para është artistja Matilda Makoci, me të cilën ka dhe një djalë !

Ende nuk dihet arsyeja e divorcit.

I divorcuar nga Makoci, i larguar nga basketbolli Rama, u paraqit në publik në vitin 1991 nën shoqërinë e një pedagoge të re, Delina Ficos.

Për gjashtë vite ata jetuan bashkë në vende të ndryshme.

Pas divorcit ata ruajnë një raport miqësorë.

Në vitin 1998, Edi ishte Ministër i Kulturës, ai u lodh më një shtetase gjermanë, Caroline Hornstein me të cilën ishte njohur në Parisë.

Pas kësaj lidhje e cila zgjati rreth një viti, Rama krijoj një tjetër lidhje më prezantuesen shqiptare, Rudina Magjistari.

Rama dhe Magjistari bashkëjetuan shtatë vite dhe më pas u ndanë.

Dhe së fundmi Edi Rama është i martuar me Linda Bashën, me të cilën ka dhe një djalë./infokosova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *