Ngjarje e rëndë, shpë rthim i fu qishëm hedh në tokë hotelin e njohur, dy shimet e para

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Banorët e Kosturit janë tr onditur mëngjesin e së enjtes nga një shpë rthim i fu qishëm si pasojë e të cilit është shka tërruar krejtësisht një prej hoteleve më të njohura të qytetit. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Bëhet fjalë për hotelin Tsamis, me 80 dhoma që ndodhet vetëm 4 km larg qytetit në një vend turistik përballë liqenit të Kosturit. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Forca të shumta të zja rrfikësve kanë shkuar në vendngjarje pasi ka pasur edhe shumë vatra zj arri.

Shpë rthimi, i cili ndodhi në 1.30 të mëngjesit, ka rrafshuar krejt ndërtesën trekatëshe, duke shpërndarë copa qelqi, tullash edhe çimentosh edhe përgjatë rrugës automobilistike që kalon pranë tij në një rreze prej të paktën 80 metrash.

Biznesi qëndronte prej një viti i mbyllur dhe për fat nuk ka pasur asnjë person brenda tij.

Pasi zja rrfikësit kanë shuar zjarret në vendngjarje kanë mbërritur edhe oficerët e policisë që kanë hapur një proces he timi për këtë ngjarje.

Megjithëse në fillim u dy shua për rrjedhje të gazit, pronari i biznesit ka deklaruar se depozitat e tij nuk janë pr ekur dhe ende autoritetet nuk kanë një përfundim se kush e shkaktoi këtë shp ërthim të fuq ishëm qe rrafshoi një prej hoteleve që ka qenë gjithmonë pika referuese për turizmin e qytetit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *