Nëna m.b.ytë dy fëmijët e saj në një pompë benzini pasi thotë se ata e pengonin në jetën se

Kuriozitet

Pershendetje , miq te dashur stafi jone ju sjell videon e rradhes ne dobi te tuajen per permisim e njohurive te reja ose lajmeve te reja ne ditet e sotme , Ju ftojme ta ndiqni videon e rradhes e cila do ta shfaqet pak me posh.te . Ju Faleminderit shume qe jeni pjes e faqes tone ..Shty,pe rek.lam.en dhe vazh.do shi.ko vid.eon..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *