Në Greqi jetojnë mijëra shqiptarë, por ja çfarë do të ndodhë në 1 shkurt

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Epidemiologët në Greqi do rekomandojnë që shkollat ​​e mesme dhe të larta të rihapen.

Sipas mediave greke, shkencëtarët kanë thënë që shkollat ​​mund të rihapen më 1 shkurt. Ky do të ishte një hap i madh për shtetin grek që ndodhet në izolim që nga 7 nëntori i vitit 2020. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

“Greqia ka filluar të lërë pas përfundimisht valën e dytë të pandemisë”, thonë epidemiologët.

Kopshtet e fëmijëve dhe shkollat ​​fillore u hapën në fillim të këtij muaji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *