Mrekullia E Zotit, (Mulk E Sham) Pema Nën Të Cilën Pejgamberi A.S Pushoi! (Foto)

Uncategorized

Mrekullia E Zotit, (Mulk E Sham) pema nën të cilën Pejgamberi alejhi selam pushoi! (foto)Kjo është pema Mulk-e-Sham, nën të cilën Pejgamberi a.s. pushoi. Pastaj ai bëri dua për këtë pemë. Ndërsa që nga ajo ditë pema mbetet e njejtë. As një fletë e saj nuk ka rënë, as nuk është tharë dhe nuk është kalbur asnjeherë. Kjo është mrekulli e Allahut e cila po zgjat tash e 1400 vite, e asaj se pema është e njejtë dhe akoma qëndron në vendin e njejtë.. Shiko me teper keshilla me poshte.Shperndaji keto lajme qe te perfitojne edhe te tjeret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *