Mos Kalo Pa Dhënë Ngushëllime/ Äksidènt Trägjik Në Austri, Familja Shqiptare Ndërron Jetë Jane Nga… (VlDEO)

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Në afersi te Vienes nje familje shqiptare u perfshi në një Äksidènt ku humbi familjaret ata ishin 4 antare dhe te gjithe mbeten ne vend.Sipas informacioneve te portalit tone ata jane nga maqedonia. Komento Ngushllime Familjes pasi qe ata jane duke i shikuar komentet e ngushllimeve. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *