Momenti Trishtues Kur Gjarpri E Su.Lmon Papritmas Burrin Duke Iu Mbeshtjellur Ne Qafe Ndersa Ai Po Mundohej Te …/ VIDEO

Kuriozitet

Një piton gjigand u shfaq papritmas në një shtëpi të br ak tisur në mes të pyllit. Nje grup njerzish ishin duke ecur dhe papritmas ai e sul.moi njerin prej tyre. Ata ishin te gjithe shumë te fri kës uar sepse i gjithe ekipi ishte në t elas he …. për fat të mirë askush nuk u len.dua rën dë dhe te gjithe shpetuan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *