Mjeku Pipero Jep Lajmin E Keq Për Gjithë Shqiptarët, Duhet Ta Dini Të Gjithë Dhe Mos E Bëni Më Se Jeta Juaj..

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Doktori i njohur Pëllumb Pipero shprehu shqetësimin se është rritur numri i atyre që qëndrojnë për një kohë të gjatë në shtëpi pa u mjekuar në spittal dhe shtimiin e numrit të pacienttëve në gjendje të rë-ndë në spittal. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

“Të sëmu rëve u matet oksigjeni me oksimetër ose me aparat oksigjeni. Nëse oksigjeni bie poshtë 90 kjo është simpttomë al armi. Nëse niveli i oksigjenit në gj ak bie nder 90 është e domosdoshme të shkohet në spittal.

Ka një kufi përtej së cilës nuk mund të rrihet në shtëpi, është saturimi ose oksigjeni që ne në kushte shtëpie e masim me oksimetër.Është e rëndësishme të kuptohet që niveli i oksigjenit nder 90 është kri tik për jetën e tyre. Duhet të konsultohen me mjekun e familjes.

Në rastet kur urg jenca kombëtare e konsideron të arsyeshme duhet të vijnë në spittal, u shpreh ai, percjell ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *