Mjeku italian jep deklaratën e madhe

Uncategorized

Mjeku Massimo Andreoni me anë të një deklarate u ka bërë thirrje të fortë të gjithë politikanëve që ta provojnë ato të parët.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

“Ekziston një sistem për të cilin të gjithë duhet të bien dakord, si ata që duan të shpëtojnë jetë, ashtu edhe ata që kujdesen për ekonominë, i cili është avksinimi. Do të ishte një sinjal i shkëlqyeshëm, me sens qytetar dhe përgjegjësi, që të gjithë politikanët të avksinohen ndaj pandemise”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *