Mjekët Japin Deklaratën BOMBË: Ishim Të Detyruar Të Gënjejmë Për Virusin, Ja Çka Ndodhi…

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Mjekët kinezë janë filmuar fshehurazi, ku dëgjohet se ata ishin në dijeni sesa i rr ezikshëm ishte k oronavirusi që po bënte kërdinë në Wuhan.

Mirëpo, ata theksojnë se janë de tyruar që të gë njejnë për të. Ekspertët e Shë ndetësisë në Wuhan thonë se ata e dinin për vd ekjet nga v irusi që në dhj etor të vitit 2019, por vetëm në mes të ja narit Kina inf ormoi për herë të parë OBSH-në për në f atalitet. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Ata gjithashtu rr ëfejnë se e kuptuan që v irusi po transmetohej mes njerëzve, por spitaleve u thanë ‘të mos thoshin të vërtetën’, transmeton TCH, përcjell albinfo.ch.

Madje autoritetet r efuzuan thirrjet për të hequr dorë nga festimet e Vitit të Ri, pasi kërkonin të paraqisni para syve të botës një shoqëri në harmoni dhe në prosperitet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *