Minuta E Fundit – Merkel Flet Në Emër Të Europës: “Ja Çfarë Pritet Të Ndodhë Mes BE Dhe Turqisë”….

Uncategorized

Minuta E Fundit – Merkel Flet Në Emër Të Europës: “Ja Çfarë Pritet Të Ndodhë Mes BE Dhe Turqisë”….Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Kancelarja gjermane Angela Merkel tha të hënën se përparimi i pritur në marrëdhëniet midis Bashkimit Evropian dhe Turqisë nuk ishte arritur në periudhën e mëparshme. Duke iu drejtuar presidencës gjermane të BE, ajo tha se kishte pasur një numër sfidash dhe pen.gesash në marrëdhëniet me Turqinë që nga samiti i BE në tetor.

Ajo vuri në dukje se çë.shtja e Turqisë do të jetë në axhendën e samitit të ardhshëm të BE në dhjetor. Unioni do të vendosë gjithashtu për të ardhmen e marrëdhënieve me Turqinë në takimin e udhëhe.qësve në 10 dhe 11 dhjetor….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *