Milaim Zeka tregon cilat do të jenë arrestimet e radhës nga Specialja

Uncategorized

Gazetari Milaim Zeka në DPT te Fidani në T7 ka thënë se do të ketë arrestime të radhës fillimisht nga anëtarët e Shtabit të Përgjithshëm e pastaj në zonat operative.

Zeka tha se personat që arrestohen nuk dihen fillimisht me emra por vijnë vetëm si shifra dhe deri në momentin e fundit nuk dihen emrat e tyre.

Këta e kanë kapur zinxhirin komandues, në bazë të këtij zinxhiri komandues normal që do të ketë arrestime. Fillimisht nga anëtarët e Shtabit të Përgjithshëm pastaj te zinxhiri komandues i zonave operative, zonës së Drenicës, Dukagjinit, Llapit, Pashtrikut, Gjilanit etj”

“Se çfarë srtategjie ka Prokuroria është vështirë për ta ditur sepse janë duke Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *