MERKEL Jep Lajmin: Bëhuni Gati, Në Dhjetor

Uncategorized

Një vaksinë e koronavirusit mund të jetë në dispozicion në Evropë në dhjetor ose shumë shpejt pas Vitit të Ri, deklaroi kancelarja gjermane Angela Merkel, pas një samiti me video-konferencë të liderëve botërorë. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

“Dhe atëherë do të fillojnë vaksinimet”, theksoi ajo. “Lajmet e ditëve të fundit në lidhje me zhvillimin e një vaksine janë shumë pozitive”, shtoi“Për momentin, është shumë e dobishme të shkëmbejmë ide mbi masat që do të miratohen kundër COVID-19

Veçanërisht mbi ato që do të zbatohen për Krishtlindje dhe Vitin e Ri”, deklaroi kancelarja gjermane, Angela Merkel në një konferencës shtypi pas samitit të drejtuesve të BE-së.“Ne po përpiqemi të lehtësojmë masat përsëri dhe të mbajmë incidencën e infeksioneve në një nivel të qëndrueshëm pa kaluar përsëri në rritje eksponenciale”,Kete theksoi Merkel duke shtuar se për të bërë këtë është e nevojshme më shumë forcë nga qeveritë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *