Mërgimtari Shqiptar Dëbohet Nga ZVICRA/ E Turpshme Çfarë Ka Ndodhur…

Uncategorized

Gjykata e Qarkut e Dietikonit (Cyrih) ka d’ënuar një person të martuar 43 vjeçar me një gjobë me kusht për materiale ++18, shkruan gazeta Limmattaler Zeitung.Krahas gjobës, kosovarit i është shqiptuar edhe masa e dëbimit nga Zvicra për 5 vite. Videot për të cilat është dënuar ai tregonin veprime ma’rdhenjesh midis një djali të vogël dhe një gruaje të rritur, si dhe regjistrime të një djali dy vjeç. SH.TYP.ENI POSHT REK.LAMEN ↓↓

Të dyja ai thotë t`i ketë marrë përmes Facebook-ut. Sipas hetimeve, 43-vjeçari i kishte përcjellë videot në Facebook menjëherë pasi i kishte marrë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *