Mendimet Që Ju Sjell Shej’tani..!

Uncategorized

Mendimet që ju sjell shej’tani..!Mendo mirë për Allahun.Vajza frikësohet se nuk do të martohet.Gruaja frikësohet se nuk do të lindë.Djali frikësohet nga varfëria dhe papunsia Studenti frikësohet se nuk do të kalojë I moshuari frikësohet nga sëmundjet…Të gjitha këto mendime janë nga shejt’ani:“Djalli ju frikëson me skamje e varfëri dhe ju urdhëron të bëni vepra të pamoralshme. Kurse Allahu ju premton faljen dhe mirësinë e Tij.Allahu është Mirëbërës i madh dhe i Gjithëdijshëm.”(El-Bekare: 268) Mendo mirë dhe ndjehu i sigurtë për Allahun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *