Më në Fund zyrtari i OBSH-së jep Lajmin e mirë për Evropën Ja çfarë pritet te ndodh –

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Tani Lajme te mira vijne nga OBSH per evropen. Hans Kluge thote se “Ne mund ta menaxhojmë vi-rusin dhe ta mbajmë ekonominë të funksionojë” ndaj duhet shprese dhe ne po presim qe bota te filloj te marre frysme serisht. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Hans Kluge thote se “Ne mund ta menaxhojmë virusin dhe ta mbajmë ekonominë të funksionojë” ndaj duhet shprese dhe ne po presim qe bota te filloj te marre frysme serisht.Ndaj presim lajme te mira.

Numri i te infektuarve eshte ne renie edhe pse ne disa zona ka rritje por tashme virusi nuk ka ate efketin e dikurshem.

Ndaj virusit po i bie fuqia.Tashme ne vjeshte eshte stina gripale dhe do te jete pak problem por shpresojme qe tia dalim me sukses.
Ndaj presim lajmee te mira. Numri i te infektuarve eshte ne renie edhe pse ne disa zona ka rritje por tashme vir-usi nuk ka ate efketin e dikurshem.

Autoritetet evropiane thone se presim dite me te mira dhe 2021 te jete fundi i ko vi d. Shpresojme qe tja dalim me sukses dhe kete valee te dyte,ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *