Masat e reja që pritet të zbatohen në Kosovë dhe ..

Lajme

Në një dokument të siguruar nga Radio Evropa e Lirë, thuhet se autoritetet kompetente shëndetësore kanë propozuar marrjen e masave të reja për parandalimin e përhapjes së koronavirsuit. Për këto masa, aktualisht është duke u diskutuar në Qeverinë e Kosovës.
Komunat e Kosovës, sipas këtij, propozimi të Ministrisë së Shëndetësisë në Qeverinë e Kosovës, do të ndahen në tri zona të rrezikshmërisë: zona e kuqe me rrezikshmëri të lartë, zona e verdhë me rrezikshmëri mesatare dhe zona e gjelbër e cila ka rrezikshmërinë më të ulët, përcjell albinfo.ch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *