Lutja Më E Shpeshtë E Të Dërguarit Muhammed ﷺ (Alejhi Selam)..!

Uncategorized

[1] Lutja më e shpeshtë e të Dërguarit Muhammed ﷺ |Lutje për forcim në fejën e Allahut |Ardian Elezi.Bismilahi Rrahmani RRahim, te gjitha falenderimet dhe lavderimet qofshin per Allahun Krijuesin e Gjithesise.Ke e udhezon Allahu nuk ka kushe qe e humb dhe ke e perudhe Ai nuk ka kush qe e udhezon. Andaj deklarojme me zemer e me shpirt se nuk ka tjeter te adhuruar perveq Allahut dhe se Muhammedi alejhi selam eshte rob dhe i derguar i Tije…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *