Lig’ji I Ri: Kujdes, Nga Nesër Nëse E Bëni Këtë Gjë Gjatë Vozitjes, Iu Merret Patentë Shoferi Dhe 500 Eu’ro De’nim

Uncategorized

Tani, është marr ven’dim qe sëdilja prapa të jetë zbr’azur, pra kjo kupton qe edhe familjaret duhet te qëndrojnë mb’rapa sediljeve dhe sig’urisht qe mas’ka duhet të jenë të vend’osura për ndryshe iu merret ‘patentë sho’feri dhe 500 euro dë’nim. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Kujtojmë, qe Qeveria është duke marr një varg ve’ndimesh për të par,an,daluar pë,rh,apjen e pand,e,misë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *