Lajmi Pritur/ Behuni gati, Vendi i BE hap dyert per shqiptaret, mjafton ky kusht

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Aeroporti Nderkombetar i Tiranes ka njoftuar diten e sotme lajmin e mire se Spanja kahapur kujte per turistet shqiptare. Spanja hapdyert për të gjithë qytetarët shqiptarë me pasaportë biometrike.

Autoritetet spanjolle kanë njoftuar se nga dje, më 7 Qershor 2021, të gjithë turistët nga vendet jashtë Bashkimit Evropian dhe Zonës Shengen do të lejohen të hyjnë në Spanjë, me kusht që të jenë vak sinuar.

Sipas këtij rregulli të gjithë qytetarët shqiptarë me pasaportë biometrike, që kanë çertikimin e dy vak sinave të kryera, të paktën 14 ditë përpara udhëtimit, hyjnee në Spanjë pa asnjë kuzim.
Në mënyrë që të lejohen udhëtarët të vizitojnë Spanjën, vak sina duhet të jetë e aprovuar nga Agjencia Evropiane e organizata botërore e shëndetësisë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *