LAJMI I FUNDIT/ PZAP merr Vendim për Kurtin, Ja çfarë u Vendos

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

PZAP, ka marrë vendime lidhur me ankesat e subjekteve politike pas moscertifikimit të listave të kandidatëve për deputetë nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa e ka refuzuar kërkesën e VV-së, ne lidhje me mos certifikimin e Albin Kurtit dhe pesë kandidatëve tjerë për deputet.

Ankesa e VV-së është refuzuar.

Ndërkohë ka rënë web faqja e PZAP-së ku është publikuar vendimi.
VV dhe partitë tjera kanë drejtë ankese në Gjykatën Supreme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *