LAJMI I FUNDIT NGA ZVICRA/ Ja detajet e Rëndësishme për të gjithë Shqiptarët që do Udhëtojnë…

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Siç dihet, kushdo që hyn në Zvicër dhe ka ardhur nga një zonë e rrezikshme për koronavirus, duhet të qëndrojë në karantinë për dhjetë ditë, transmeton albinfo.ch. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Kjo aktualisht vlen për shumicën e shteteve të Ballkanit. Shtetasit e Kosovës, Shqipërisë, Maqedonisë së Veriut dhe Serbisë edhe më tej mund të udhëtojnë pa problem në Zvicër.

Duhet theksuar se personat që udhëtojnë nga këto vende në Zvicër nuk kanë nevojë të kenë teste negative dhe nuk do të futen në karantinë.

Nga ana tjetër, Mali i Zi është vendi i vetëm nga Ballkani Perëndimor që është në listën e vendeve të rrezikuara, që do të thotë se shtetasit e Malit të Zi, apo perosnat që udhëtojnë në Mal të Zi, me të kthyer në Zvicër duhet të futen në karantinë 10-ditore.

Testi nuk i shpëton nga karantinimi. Në vazhdim e keni listën e vendeve dhe rajoneve që në Zvicër konsiderohen si të rrezikuara. Shtetasit e këtyre vendeve apo rajoneve duhet të futen në karantinim të obligueshëm 10 ditor.

Gjermani, landet: Sachsen, Thüringen
Francë, Rajoni: Provence-Alpes-Côte d’Azur
Itali, rajonet: Emilia Romagna Friaul-Julisch Venetien Venetien
Austri, rajoni: Salzburg
Vendet:

 Andora
 Brazili
 Estonia
 Irlanda
 Izraeli

 Letonia
 Libani
 Litaunia
 Malta
 Monako

 Mali i Zi
 Holanda
 Panamaja
 Portugalia
 San Marino

 Suedia
 Sllovakia
 Slovenia
 Spanja
 Çekia

 Afrika e Jugut
 Britania e Madhe
 SHBA
 Qipro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *