Lajmi I Fundit Nga AUSTRIA Për Kufirin ! Ja Vendimi I Ri…

Uncategorized

Austria ka vendosur një protokoll gjithëpërfshirës të hyrjes që nga shpërthimi i pandemisë së koronavirusit.Sipas protokollit, njerëzit që kanë qenë në vende të caktuara gjatë dhjetë ditëve të fundit mund të kufizohen nga hyrja në Austri, ose mund të duhet të plotësojnë ose një test negativ të koronavirusit ose Shty,pe rek.lam.en me posh.te dhe vazh.do le.xo laj.min e plo.te..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *