LAJMI I FUNDIT/ Merret Vendimi për Mbyllje të Kufirit deri në 14 Dhjetor nga…

Uncategorized

Vendimi i Qeverisë greke për “vendosjen e masave për kufizim të përkohshëm të lidhjeve tokësore dhe detare në vend,Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Ndalesë për hyrje në vend të shtetasve të vendeve të treta, përveç nga shtetet e Bashkimit Evropian dhe Zonës Shengen”

Që të kufizohet përhapja e koronavirusit, është vazhduar deri më 14 dhjetor të vitit 2020, njofton korrespondentja e MIA-s nga Athina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *