LAJMI I FUNDIT/ Merret Vendimi I Ri Për Këtë Kufi… Ja Detajet !

Uncategorized

Autoritetet doganore të PKK të Kapshticës njoftojnë se nga dita e sotme lejohet kalimi i këmbësorëve dhe mjeteve të tonazhit të rëndë që transportojnë mallra dhe ushqime nga Greqia drejt Shqipërisë.Dogana do të jetë e hapur vetëm për dy kategoritë e mësipërme, nga ora 06.00-22.00, por vetëm për të hyrë në Shqipëri, pasi dalja nga territori ynë drejt Greqisë ëhstë e ndaluar. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Informohemi nga Autoritetet e Pol icisë Greke, se në vijim të masave të marra mbi përballimin e situatës së krijuar për shkak të pandemisë COVID-19

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *