Lajmi I Fundit/ Ja Çfarë Pritet Të Ndodhë Ditën E Diel Në …

Uncategorized

Zëdhënësi i Qeverisë, Dushko Arsoski tha se Qeveria ende nuk ka vendosur se kush do të punojë dhe kush do të jo ditën e diel.

Gjithashtu ende nuk është vendosur nëse do të punojnë marketet, tregjet ose qendrat tregtare.

Minsitria e Punës dhe Politikës Sociale ka afat 15 ditë të dorëzojë zgjidhje ligjore dhe pastaj do të shohim do të jetë më e qartë”,- tha Dushko Arsovski, zëdhënës i Qeverisë.

Nuk dihet ende nëse ata që do të punojnë të dielave a do të marrin kompensim, dhe nëse kompensimi do të bëhet nga shteti apo firma ku punon.
Sht,yp Re,klamen dhe lexo Lajmin e Plot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *