LAJMI I FUNDIT/ Ja çfarë po ndodh në Aeroportin e Shkupit momentalisht…

Uncategorized

Kështu sonte dukej aeroporti i Shkupit me shumë fluks familjarësh duke pritur me te dashurit e tyre qe po kthehen ne vendlindje.
Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Në pritje të mërgimtarëve , para Aeroportit në Shkup.

Keshtu disa mesazhe me pamje nga aeroportet duke ardhur me te madhe mergimtaret shqiptare që kanë dërguar shumë qytetare ne redaksine tone.

Ne u deshirojme gjithve mireseardhje dhe pushim te kendshem ne vendlindje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *