LAJMI I FUNDIT/ ITALIA Befason me Vendimin e ri…Nuk do t’a Besoni

Uncategorized

Dikur dukej e pamundur që duhani të ndalohej në ambientet e mbyllura, por tashmë ka ardhur momenti që ai të ndalohet edhe në ambientet e jashtme.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Ky vendim është marrë nga autoritetet lokale në Milano dhe do të hyjë në fuqi në këtë qytet prej datës 1 janar të vitit 2021.

Nga transporti publik, paraqet, te stadiumet, askush nuk do të lejohet të tymos më cigare. Pirja e duhanit do të lejohet vetëm nëse qëndroni të paktën 10 metra larg personave të tjerë. Ndërkohë, nga 1 janari i vitit 2025, duhani do të ndalohet në të gjitha mjediset e jashtme publike.

Ky vendim është marr për shkak të ndotjes së madhe të ajrit që ka ky qytet në Itali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *