LAJMI I FUNDIT/ Gjermania Me Rregulla Të Reja Për Mërgimtarët Që Duan Të Shkojnë Për Pushime Në Vendlindje

Uncategorized

Ambasada e Kosovës në Gjermani, njofton se qytetarët që kthehen nga Kosova duhet të izolohen për 10 ditë si dhe para udhëtimit duhet të bëjnë regjistrimin elektronik. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

“Me rastin hyrjes në Gjermani – me aeroplan, apo nëpërmjet rrugëve tokësore me autobus ose veturë private – nëse keni qëndruar në një rajon me pasiguri të lartë brenda 10 ditëve të fundit para udhëtimit duhet të izoloheni për 10 ditë”, thuhet në njoftim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *