Lajmi Fundit/ Çfare po ndodh në vend, Edi Rama bën mbledhje emergjente, Ja detajet.?

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Mbrëmjen e sotme kryeministri Edi Rama ka mbledhur në mënyrë urgjente Komitetin Ndëradministror të Emergjencave pas situatës së reshjeve të dendura të shiut në vendin tonë. Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Mësohet se Rama tha se nuk ka qenë në Shqipëri për arsye pune, por thotë se Erion Braçe e ka njoftuar mbi situatën dhe më pas i jep fjalën që të sqarojë si është gjendja.

Rama duke qenë se për arsye pune nuk kam qenë në Shqipëri, zëvendës kryeministri që e ka ndjekur këtë proces minut pas minuti më ka informuar herë pas here për situatën.

Dua t’ia kaloj fjalën zëvendës kryeministrit për përmbledhje të shkurtër dhe më pas ministrit të mbrojtjes për përditësimin në kohë reale dhe më pas kolegëve të tij pas tij.

Erion Braçe: Thuajse prej 5 ditësh, qeveria ka dhënë porositë që kanë përshkruar nga ministri tek prefekti e drejtoritë që merren për situatën e vështirë, vecanërisht të reshjeve të rënduara gjatë 3 ditëve të fundit. IGJEUM ka njoftuar për një situatë të vështirë për shkak të kushteve atmosferike.

Ministrja e Bujqësisë dhe Ushqimit ka qenë prezent në të gjithë territorin e vendit nga veriu në jug dhe të gjithë hidrovoret kanë qenë jo vetëm në gjendje gatishmërie, por në kapacitet të plotë.Edhe tani që flasim, një pjesë e konsiderueshme e hiddrovoreve,ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *