Lajm I Mirë Për Këta Mërgimtarë Shqiptar Që Jetojnë Në Zvicër, Vendimi I Rëndësishëm

Uncategorized

Kosova dhe Shqipëria janë dy shtetet Ballkanike që nuk janë në listën e rrezikshmërisë për Zvicrën, me çka nënkuptohet se të gjithë banorët e Zvicrës mund të lëvizin lirshëm në Kosovë dhe Shqipëri.
Vazhdoni leximin ne kete link me poshte ↓↓

Kjo do të thotë se mërgimtarët të cilët dëshirojnë t’i kalojnë festat e fundvitit në Kosovë apo Shqipëri, mund të vijnë pa problem.

Ndërkohë shtetet Ballkanike që janë në listën e rrezikshmërisë janë: Maqedonia Veriore, Mali i Zi, Serbia dhe Kroacia.

Shtetet tjera me potencial rreziku për Zvicrën janë edhe Andorra, Gjorgjia, Jordania, Luksemburgu, Polonia, Portogalia, Slovenia, San Marino, Shtetet e Bashkuara, dhe disa Zona të Austrisë, Italisë dhe Francës.

Në Zvicër ekziston një kërkesë karantine për udhëtarët nga vende dhe zona të caktuara. Lista e këtyre shteteve dhe territoreve do të azhurnohet në 14 Dhjetor.Duhet të saktësohet se sipas autoriteteve zvicerane një rezultat negativ i testit nuk heq karantinën.

Më poshtë keni listën e shteteve me rrezikshmëri të lartë që janë përfshirë nga Zvicra, ndërsa KËTU mund të lexoni më shumë rreth vendimeve për karantinë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *