Lajm i mire. Ky Shtet/ do te hap kufirin per turistet por vetem me kete kusht

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Zyrtarët britanikë kanë filluar procesin e krijimit të një “pasaporte vaks inimi” në vend, duke miratuar propozimin grek pas Danimarkës dhe
Suedisë. //EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh lajmin e plo.te. shty,pur ne rek,la.men 5 sekondshe

Sipas mediave britanike, ky zhvillim vjen teksa Greqia përgatitet të përjashtojë nga rregullat e kara ntinës turistët që mund të provojnë se janë vaksinuar kundër koro navi.rusit.

Zyra e Jashtme, Ministria e Transportit dhe Ministria e Shëndetësisë në Britani po punojnë së bashku për të siguruar mundësinë për udhëtarët në vendet që mund të kërkojnë një certifikim të tillë si kusht hyrjeje.

“Greqia mund të mirëpresë turistët muajin e ardhshëm me kusht që të mund të provojnë se janë vak sinuar kundër koro navi rusit“, thanë zyrtarët e turizmit.
Dhe ky eshte nje lajm i mire per te gjithe qe dua te udhetojne drejte greqise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *