Lajm I Madh Per Shqipetaret/ Kjo Është Videoja Nga Amerika Që Po “Cmend“ Serbinë Dhe Mediat Serbe

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Kjo Është Videoja Nga Amerika Që Po “Cmend“ Serbinë Dhe Mediat Serbe Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Kjo Është Videoja Nga Amerika Që Po “Cmend“ Serbinë Dhe Mediat Serbe

Një videoxhirim i NATO-s, i publikuar kohë më parë përmes YouTube flet për misionin e kësaj aleance në Kosovë më 1999, ndërsa mediat e Beogradit shfaqin habínë pse kjo ndodh tani, duke thurur spekulime politike në stilin e tyre të íntrígave mé póshté mund ta shíhní vídeón filmi Amerikan. Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *