Lajm i Fundit/ Kushdo që shkon për në Austri, patjeter duhet te…

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Në formularin e publikuar duhet të shënoni këto të dhëna: emrin, datën e lindjes, adresën e E-mailit, adresën e vendbanimit, datën e hyrjes në Austri, datën e daljes dhe të shkruani vendin e qëndrimit në dhjetë ditë e fundit. Regjistrimi është i obligueshëm për të gjithë personat që hyjnë në Austri, pra edhe për austriakët.

Të dhënat e regjistrimit i përcillen automatikisht autoritetit administrativ të qarkut përgjegjës në vendbanimin tuaj në Austri. Sipas autoriteteve austriake, kjo do ta bëjë më të lehtë kontrollimin e karanttinës dhe lehtësimin e gjurmimit të kontaktit.

Të dhënat tuaja do të fshihen 28 ditësh pas hyrjes në Austri. Gjatë ndonjë kontrolli, konfirmimi i regjistrimit duhet të paraqitet në mënyrë elektronike apo të shtypet si letër.

Detyrimi i karanttinës pas hyrjes në Austri vazhdon të jetë ende në fuqi deri në një njoftim tjetër. Karantina është dhjetë ditë, ndërkohë pas pesë ditësh nëse ju paraqiteni një test ku vërtetohet se jeni nega-tive ndaj ko vi d, atëherë liroheni nga karanttinimi,ditorja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *