LAJM I FUNDIT/ Gjendet pa jetë zyrtari i lartë një i shtetit, u që lluan në tualetin e një restoranti

Uncategorized

LAJM I FUNDIT/ Gjendet pa jetë zyrtari i lartë i një shtetit, u që lluan në tualetin e një restoranti

Është që.lluar për vd.ekje në një tualet lokali në Puerto Vallarta, ish-guvernatori i shtetit meksikan të Jalisco. Sipas mediave atje, mësohet se ai u që llua pas shpine nga një person që ende nuk është identifikuar.

Mandati i Sandoval si guvernator 2013-2018 u la në hije nga ngritja br utale e Kartelit të Brezit të Ri Jalisco (CJNG), që u bë një nga ba ndat më të fuqishme të dr ogës në vend. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:

Pro kurori i përgjithshëm i shtetit Jalisco Gerardo Octavio Solis tha se 46-vjeçari Sandoval kishte qenë me tre persona të tjerë në restorantin në qendër të Puerto Vallarta dhe u v.ra me ar më rreth orës 1.40 të mëngjesit pasi u ngrit për të shkuar në tualet.

Një nga truprojat e Sandoval u pla gos rë ndë gjatë për lesh jes me ar më, i tha Solis radios meksikane.

Pro kurori i përgjithshëm tha se restoranti kishte “man ipuluar” skenën e kr imit, duke pastruar gjurmët e gishtërinjve dhe duke marrë kamera sigurie në përpjekje të dukshme “për t’i sh mangur drejtësisë”.

Ai tha se he tuesit besuan se 8-10 të dy shuar ishin të përfshirë në su lm, por nuk treguan se kush ishte përgjegjës. Një zyrtar federal tha se autoritetet dy shuan në përfshirjen e CJNG.

Presidenti meksikan Andres Manuel Lopez Obrador dha ngushëllimet e tij dhe u zotua t’i sjellë autorët e kr imit para drejtësisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *