Lajm Fantastik/ Hekurudhat Gjermane po kërkojnë punëtorë, paga deri në 50mijë euro…

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Arsyeja kryesore për përforcimin e stafit qëndron në faktin se shumë punonjës aktualë do të dalin shumë shpejt në pension, dhe pagat në këtë sektor shkojnë nga 34,000 deri në 52,000 euro në vit, në varësi të pozitës dhe përvojës së punëtorëve.

Aktualisht, hekurudhat gjermane janë në kërkim të makinistëve të trenave, si dhe stafit të shërbimit dhe IT, inxhinierëve të ndërtimit dhe elektrike.Brezat e ardhshëm të trenave duhet të jenë “më të saktë dhe më të fortë” për të parandaluar vonesat dhe anulimet e padëshiruara.

Të ardhurat e përcjellësve variojnë nga 34,000 deri në 46,000 euro në vit (shuma bruto), ndërsa punonjësit e restoranteve hekurudhor fitojnë nga 33,000 deri në 37,000 euro në vit.Punëtorët e shërbimit të klientit fitojnë të ardhura vjetore midis 34,000 dhe 46,000 euro.

Ndërsa këshilltarët e udhëtimit dhe shitësit e biletave mund të fitojnë deri në 39,000 euro.Ndërtuesit e hekurudhave marrin mesatarisht deri në 42,000 euro brutto, dhe pagesa e tyre varet nga përvoja e punës dhe ata paguhen për pushime, të diela dhe ndërrime të natës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *