Ky është Vendimi më i ri nga Sllovenia, Ja çfarë duhet të dini…

Për tu informuar i pari kliko lartë Follow ↗️↗️⤴️

Qeveria e Sllovenisë mori vendim për ndalesë të lëvizjes midis komunave në rajonin në perëndim të vendit dhe pas festave.Leja e mëparshme e lëvizjes në atë pjesë të Sllovenisë ishte në fuqi për shkak të miratimit të përkohshëm për funksionimin e disa dyqaneve dhe aktiviteteve të shërbimit.Shty,pe rek.lam.en per ta le.xuar laj,min e plo.te..

Por ajo do të hiqet nga sot deri më 4 janar. Qeveria sllovene paraprakisht publikoi se lëvizja në Slloveni do të lejohet prej sot në mesditë deri në orën 20 më 25 dhjetor.

Nëse gjenda epidemiologjike nuk përkeqësohet, masa të ngjashme do të vlejnë edhe për Vitin e Ri, por ora policoree nga ora 21 deri në orën 6 me siguri do të mbetet në fuqi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *