Ky Eshte Njeriu Qe Ka Braktisur Kuranin

Uncategorized

Ky eshte njeriu qe ka braktisur Kuranin“Profeti tha: O Zot! Me te vertete qe e kane braktisur Kuranin!” Furkan, 30Braktisja e Kuranit eshte shume llojesh.Braktisja e leximit te Kuranit kur nuk lexon cdo dite disa ajete te pakten.Braktisja e mesimit te Kuranit permendesh.Braktisja e meditimit dhe mesimit te tefsirit te tij.Braktisja e zbatimit te Kuranit ne jeten tone.Braktisja e Gjykimit me Kuran duke gjykuar ne ligje tjera kur na leverdis.Anis Agovi (Allahu na bafte Kuranin drite te zemrave tona dhe na shtofte dashurine per te dhe vepra te mira )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *